Slachthuis in Rochefort

Onze infrastructuren

6400

Leider in het slachten en verhandelen van rundvlees, Roche4meat beschikt over een slachthuis van 6400m2 in Rochefort, in het hart van onze Ardennen.

Onze prioriteit : de consument

Bij Roche4meat houden we de vinger aan de pols: we beseffen maar al te goed dat de hedendaagse klant veeleisend is, en terecht. U wil toch ook een gezond en smaakvol product op uw bord? Liefst ook nog lokaal geproduceerd, en met het oog op duurzaamheid. Een korte keten dus, daar staan en gaan we voor.”

null

Meer dan 40jaar ervaring

Ons bedrijf werd opgericht in 1977, in het hart van de Belgische Ardennen. Van meet af hebben wij ons verdiept in de evolutie van het Belgische Wit Blauw. Vandaag staat Roche4meat garant als Uw betrouwbare partner. Met oog en oor voor het markt-en-aanbod-verhaal dat wij intussen al 40jaar onderbouwen.
null

Traceerbaarheid en transparantie

Roche4meat staat garant voor KWALITEIT en VOEDSELVEILIGHEID, doorheen het volledige productieproces.

  • Feilloos TRACEERBAAR: geautomatiseerd identificatie-systeem van elk dier dat in ons slachthuis wordt geslacht.
  • Steeds CONFORM met de actuele certificatie-vereisten. HACCP, BRC-niveau A, van slachting tot en met transport
  • CE165:  Europese erkenning inzake kwaliteit, bekwaamheid en hygiëne

Slachten, versnijden, verpakken, koudeketen, opslag en transport… wij bij Roche4meat houden dit alles graag in eigen beheer. We houden dagdagelijks een nauwlettende vinger aan de pols.

null

Luisteren naar de klant

Het dagelijkse contact met onze partners ligt ons nauw aan het hart. Zo bouwen we samen aan een grondige kennis van zaken.

Wij beheren de grondstoffen, op basis van vraag en aanbod. U vraagt – wij draaien.

Karkas op been, ontbeend, klaar om te snijden…

We bieden ook een ruim assortiment verpakkingen aan: vaccuüm getrokken of diepgevroren, in bakken of kartonnen dozen.

U merkt het vanzelf: Roche4meat is hét begrip qua productie en verkoop van rundsvlees in België.

Vele trouwe klanten in België en Europa zullen dit beamen

70

Medewerkers

35

Omzet

120

Vlees per week

40

Jaar ervaring

Roche4meat in beeld

Ontdek het interview met stichter Jules Lanciers.

Contacteer ons